Ontdek binnenkort de nieuwe reeks AUTHENTIC BOSPOEPER 2.0!

Authentic Bospoeper, het is een begrip geworden in de markt! Maar laten we eerlijk zijn, hoe kan het ook anders met zo een naam?
Nu, naast een originele naam krijg je ook wel wat! Authentic Bospoeper is een reeks van 7 kwalitatieve wijnen, gebaseerd op de 7 hoofdzonden. Elk jaar komt een nieuwe zonde tot leven.
Het resultaat? 7 zeer goede (bewaar)wijnen, 7 jaargangen, 7 unieke designs en als kers op de taart, 1 collectorsbox met alle jaargangen voor de verzamelaars. 
De bospoeper is door zijn bewaarcapaciteit, kwaliteit en originaliteit een reeks die zeer geliefd is door kenners en verzamelaars. Met de lancering van de allerlaatste hoofdzonde leek even een einde te komen aan een vaste waarde in de wijnmarkt. We hebben een glas nodig gehad om de bittere pil door te slikken (of meerdere, maar dat laten we in het midden!)
Maar...dit was buiten SPI, maker van de Bospoeper reeks, gerekend.
Met trots hebben ze aangekondigd te werken aan een nieuwe reeks: Authentic Bospoeper 2.0, waarvan de eerste jaargang midden september beschikbaar zal zijn. VINIVINE deed alvast een happy dance!
Bospoeper Graait, het is een Barbera d'Alba DOC Superiore 2020, een samenwerking tussen Maccagno en SPI WINE. 
100% Barbera , 12 maanden op intens barrique hout en gemaakt van wijnstokken die 60 jaren oud zijn. Je hoort ons al...
Donker robijn rood van kleur en een (zeer) full body Barbera. Elegant en vol in de mond, mooie structuur met een heerlijk lange afdronk.
Natuurlijk zoals de traditie het voorschrijft, een wijn met grote bewaarcapaciteit.
De wijn verrast, en niet enkel door de smaak en het design. Maar dat laten we je graag zelf ontdekken!

Delen